vrijdag 22 augustus 2014

Dag 25 ~ 09

Dag 25 sinds de start van deze behandeling.
Dag 09 van herstellen.

Het gaat alweer stukken beter. Geweldig dat de huid zo snel herstelt. De rode vlekken zijn nog niet helemaal verdwenen, hier en daar is nog wel een spot te bespeuren maar niet zo opvallend meer als een week terug. De verschilvering duurt nog wel voort maar is ook beduidend minder geworden. Het is net alsof de huid blijft schilferen, telkens maar weer op dezelfde plekken.

Ik ben dan ook erg blij dat er steeds minder te zien is van het effect van de Efudix crème. Het branderig gevoel is helemaal verdwenen en de jeuk is mu minimaal vanwege het genezingsproces.

Vandaag maar eens besloten m'n gezicht he-le-maal niet in te smeren met geen enkele zalf of crème. Geen Efudix, geen Fusidine en geen Rio Rosa Mosqueto. Heb ook besloten me vandaag maar eens niet te scheren. Na 3 dagen op de Veluwe, nu heerlijk thuis zitten en genieten van, nou ja, gewoon 'niks'.

Hieronder de foto's van vandaag. Kijk maar niet naar m'n (alweer) chagrijnige kop want de foto's zijn allemaal 's ochtends vroeg genomen na het opstaan. En nee, mijn neus is in werkelijkheid niet zo groot. Het is de camera-lens in groothoek stand die de vertekening geeft. Voor mij is meer van belang om de voortgang van de Efudix behandeling te laten zien en hiermee anderen te helpen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten