vrijdag 22 augustus 2014

Dag 25 ~ 09

Het gaat alweer stukken beter. Geweldig dat de huid zo snel herstelt. De rode vlekken zijn nog niet helemaal verdwenen, hier en daar is nog wel een spot te bespeuren maar niet zo erg meer opvallend als een week terug. De verschilvering duurt nog wel voort maar is ook beduidend minder geworden. Het is net alsof de huid blijft schilferen, telkens maar weer op dezelfde plekken.

Ik ben dan ook erg blij dat er steeds minder te zien is van het effect van de Efudix crème. Het branderig gevoel is helemaal verdwenen en de jeuk is minimaal vanwege het genezingsproces van de huid.

Vandaag maar eens besloten om m'n gezicht nu eens he-le-maal niet in te smeren met geen enkele zalf of crème. Geen Efudix, geen Fusidine en geen Rio Rosa Mosqueto. Heb ook besloten me vandaag maar eens niet te scheren. Na 3 dagen op de Veluwe, nu heerlijk thuis zitten en genieten van, nou ja, gewoon 'niks'.

Hieronder de foto's van vandaag. Kijk maar niet naar m'n (alweer) chagrijnige kop want de foto's zijn allemaal 's ochtends vroeg genomen na het opstaan. En nee, mijn neus is in werkelijkheid niet zo groot. Het is de camera-lens in groothoek stand die de vertekening geeft. Voor mij is meer van belang de voortgang van de Efudix behandeling!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten